Goedkoop geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct lening aanvragen op FX.nl

Persoonlijke lening bij leenbedrag € 25.000,-.

MaatschappijProductLeenrenteInformatie
Interbank Persoonlijke lening 4.50%
Info >
Defam Premium Persoonlijke lening 4.70%
Info >
Freo Persoonlijke lening 4.80%
Info >
Defam Persoonlijke lening 4.90%
Info >
Nationale Nederlanden Persoonlijke lening 4.90%
Info >
Findio Persoonlijke lening 4.90%
Info >
ABN AMRO Persoonlijke lening 5.20%
Info >
Sygma Finance Persoonlijke lening 5.30%
Info >
Ribank Persoonlijke lening 6.10%
De Nederlandse Voorschotbank Persoonlijke lening 6.90%
Directa Persoonlijke lening 7.10%
Rabobank Persoonlijke lening 7.20%
Santander Persoonlijke lening 7.70%
Kruidvat Persoonlijke lening 7.70%
ING Persoonlijke lening 8.70%

Vergelijk alle persoonlijke leningen. In bovenstaand renteoverzicht vind je de rente van alle aanbieders in Nederland, waaronder ING, Rabobank en ABN AMRO. Heb je een lage persoonlijke lening rente gezien? Dan zorgen we ervoor dat je het persoonlijk krediet kunt afsluiten.

Waar mogelijk brengen we je rechtstreeks in contact met de kredietmaatschappij. Je kunt de persoonlijke lening dan direct online afsluiten. Zo kies je zelf de goedkoopste persoonlijke lening.

Een persoonlijke lening heeft een aantal specifieke voorwaarden. Het geleende bedrag wordt in één keer uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens in  een vaststaand aantal termijnen terugbetaald. Elke termijn betaal je dus een deel aflossing en een deel leenrente.

Een persoonlijke lening  is dus zeer geschikt wanneer je even geen geld hebt voor een belangrijke uitgave. Samen met de kredietverstrekker maak je duidelijke afspraken over de looptijd en de leenrente. Dit maakt een persoonlijke lening een veilige oplossing wanneer je geld tekort komt.

Voor een goedkope persoonlijke lening kies voor een lening op maat. Een kredietverstrekker kijkt dan niet alleen naar de laagste leenrente, maar ook naar de voordeligste voorwaarde voor jou. Voor een leenofferte op maat heeft een kredietverstrekker onder andere de volgende van je nodig:

  • Naam
  • Contactgegevens
  • inkomen
  • vaste lasten
  • BKR-notering
  • gezinssamenstelling

Met een leenofferte op maat ben je verzekerd van de goedkoopste persoonlijke lening. Kortom: goedkoop geld lenen doe je op FX.nl.