Klantenbeoordeling 9.0/10
Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij FREO

Vergelijk de leenrente van Freo met de andere aanbieders in de markt. Freo staat momenteel in de top 3 goedkoopste kredietverstrekkers van Nederland voor een persoonlijke lening.

Hoe komt deze vergelijking tot stand?

Freo leenrente

Kies je voor geld lenen bij Freo, dan kies je voor een ‘5-sterren’-aanbieder op prijs en kwaliteit (onderzoek Moneview). Freo is een online specialist voor geld lenen. Je kunt dus niet bij een fysiek kantoor terecht voor een lening. Ook biedt Freo geen andere producten dan geld lenen.

Verantwoord lenen

Op de website van Freo gaat veel aandacht uit naar verantwoord lenen. Een leningaanvraag bij Freo begint daarom met de vraag: ‘hoeveel kan ik lenen?’ Verder belooft Freo dat er geen verborgen kosten bij de leningen zitten. Een lening op maat van de aanvrager doet de rest.

Offerte van Freo

Voor een offerte van Freo verwijzen we je rechtstreeks naar het aanvraag formulier van de aanbieder. Daar kun je offerte, zoals deze hebt vergeleken en gekozen, direct aanvragen. Een offerte van Freo is gratis en vrijblijvend. Ook wordt de leenofferte geheel op maat aangeboden. Dit betekent dat je een aantal gegevens moet invoeren.

Over Freo

Freo is een merk van DLL, ook bekend als De Lage Landen. De kredietaanbieder is gevestigd in Eindhoven en is volledig dochter van Rabobank. Freo is sinds 2007 actief om de markt voor consumenten-leningen. De leningen zijn alleen online af te sluiten.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop maandag om 09:00.
Bel direct