Hypotheekverstrekkers NHG marktwaarde Informatie
Argenta1.70%1.60%
Verder >
Meer info
Hypotrust1.85%1.75%
Verder >
Meer info
ASR Verzekeringen2.00%1.80%
Verder >
Meer info
* Lastig om de juiste keuze te maken? Probeer dan onze hypotheekvergelijking.
Uit méér dan 670 hypotheken helpen wij jou de juiste keuze te maken.
Start de hypotheekvergelijking.

Een complete hypotheekvergelijking? Méér dan 670 hypotheken worden voor jou vergeleken.

bijBouwe1.84%1.89%
Verder >
Meer info
ABN-AMRO1.95%1.90%
Verder >
Meer info
Florius2.00%1.90%
Verder >
Meer info
Centraal Beheer1.90%1.90%
Verder >
Meer info
Lloyds Bank1.90%1.90%
Verder >
Meer info
Nationale Nederlanden1.72%1.92%
Verder >
Meer info
SNS Bank1.95%1.95%
Verder >
Meer info
Obvion2.00%2.00%
Verder >
Meer info
MoneYou2.10%2.00%
Verder >
Meer info
BNP Paribas2.00%2.00%
Verder >
Meer info
MUNT Hypotheken2.00%2.00%
Verder >
Meer info
RegioBank2.04%2.04%
Verder >
Meer info
Delta Lloyd2.25%2.05%
Verder >
Meer info
ING2.06%2.06%
Verder >
Meer info
AEGON2.05%2.15%
Verder >
Meer info
Woonfonds Hypotheken2.20%2.20%
Verder >
Meer info
Rabobank2.20%2.20%
Verder >
Meer info
BLG Wonen2.15%2.45%
Verder >
Meer info

Onze vergelijking 

In ons overzicht staat de rente van iedere bank of geldverstrekkers in Nederland. De laagste rente staat bovenaan in het overzicht.  De naam van deze bank of aanbieder staat links in ons overzicht. Daarnaast staat de rente van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie en zonder Nationale Hypotheekgarantie. Je kunt een persoonlijke en uitgebreide offerte opvragen door op ''verder'' te klikken.

Boven het overzicht staan de verschillende rentevastperiodes. Standaard worden alle variabele rentestanden weergegeven. Je kunt de rentestanden van alle rentevastperiodes vergelijken door hierop te klikken. Klik bijvoorbeeld op ''10 jaar'' om alle rentestanden te zien met een rentevastperiode van 10 jaar.

Welke hypotheekverstrekkers vergelijken wij?

We vergelijken de rentes van alle hypotheekverstrekkers met elkaar.  We controleren deze rentes dagelijks en verwerken eventuele kortingen en actietarieven meteen. We vergelijken in ons overzicht geen voorwaarden. De hypotheekverstrekkers kunnen hun positie in ons overzicht op geen enkele manier beïnvloeden. We zijn dus volledig, actueel én 100% onafhankelijk. 

Hieronder staan nog eens alle hypotheekverstrekkers die we vergelijken: 

ABN AMROArgentaAegonASRASRBLG WonenBNP ParibasCentraal BeheerDelta LloydFloriusHypotrustINGLloyds BankMoneYouwoonfondsNationale NederlandenObvionRegioBankSNS Bankwoonfonds

Je persoonlijke hypotheekvergelijking 

Het maken van de beste keuze is lastig. Maar deze keuze is wel heel belangrijk. Een hypotheek loopt lang en heeft veel impact op jouw leven. Het vinden van de laagste rente is eenvoudig dankzij ons overzicht. Maar heeft deze aanbieder ook de beste voorwaarden?

Graag helpen wij bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we met een persoonlijke hypotheekvergelijking én een persoonlijk advies. Je ontvangt een offerte van de 3 beste aanbieders en geven een advies op maat. Deze vergelijking én het persoonlijk advies is gratis en bieden we aan in samenwerking met hypotheek-rentetarieven.nl.

Vergelijk de hypotheekrente van alle geldverstrekkers. FX.nl biedt een onafhankelijk overzicht van de rentetarieven van alle maatschappijen in Nederland. Dit betekent dat aanbieders op geen enkele wijze de positie in het renteoverzicht kunnen beïnvloeden.

  • We vergelijken uitsluitend de hypotheekrente, niet de voorwaarden.
  • De rentetarieven worden dagelijks gecontroleerd en eventuele rentekortingen passen we direct toe.
  • Vervolgens sorteren we de hypotheekrentes per rentevastperiode en per hypotheekvorm.
  • Zie je, ondanks onze zorgvuldigheid, een afwijkende hypotheekrente? Geef dit dan aan ons door via info@fx.nl.

FX.nl toont alle rentetarieven die openbaar worden gemaakt door de geldverstrekkers. Dit komt neer op 95% van het aanbod. Op dit moment vergelijken we de hyptoheken van de volgende aanbieders:

ABN-AMRO, Aegon, Allianz, Argenta, ASR Verzekeringen, Bank of Scotland, BLG Wonen, Conservatrix, Delta Lloyd, Florius, Hypotrust, ING, MoneYou, Nationale Nederlanden, Obvion, NIBC Direct, Reaal, SNS Bank, Woonfonds Hypotheken en Woonlife. De hypotheekrente van Rabobank verschilt per regiokantoor en is daarom niet in het renteoverzicht opgenomen.

Zo veel hypotheekrentes, vormen en voorwaarden! Wat is voor mij de beste keuze? Wij helpen je met het kiezen van de voordeligste hypotheek. Vraag direct een hypotheekrente vergelijking aan. Je ontvangt de drie beste hypotheekoffertes in jouw situatie. Zo krijg je altijd de laagste hypotheekrente en de beste voorwaarden.

Een hypotheek is een langlopend financieel product met een grote impact op je leven. Wij maken onze hypotheekoffertes en vergelijkingen altijd op basis van je financiële situatie en persoonlijke wensen. Hierbij hoort een advies op maat welke aansluit bij jouw voorkeuren en verwachtingen.

Voor dit hypotheekrente-overzicht werken we samen met Hypotheek-Rentetarieven.nl