Goedkoop geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct lening aanvragen op FX.nl

Doorlopend krediet bij leenbedrag € 25.000,-.

MaatschappijProductLeenrenteInformatie
Nationale Nederlanden Doorlopend krediet 4.50%
Info >
Defam Premium Doorlopend krediet 4.50%
Info >
Freo Doorlopend krediet 4.60%
Info >
Defam Doorlopend krediet 4.70%
Info >
Interbank Doorlopend krediet 4.70%
Info >
Sygma Finance Doorlopend Krediet 4.90%
Info >
Findio Doorlopend krediet 4.90%
Info >
ABN AMRO Flexibel Krediet 5.00%
MoneYou Doorlopend krediet 5.50%
Ribank Doorlopend krediet 5.50%
De Nederlandse Voorschotbank Doorlopend krediet 6.40%
Santander Doorlopend krediet 6.90%
SNS Bank Doorlopend krediet 6.90%
Kruidvat Doorlopend krediet 6.90%
Rabobank Doorlopend krediet 7.00%
Directa Doorlopend krediet 7.10%
ING Doorlopend krediet 8.50%

Geld lenen begint op FX.nl. Vergelijk leningen van alle kredietverstrekkers in Nederland. In bovenstaand renteoverzicht vind je eenvoudig de goedkoopste lening of een andere goedkope lening die bij je past. Selecteer de lening die je wilt vergelijken (persoonlijke lening of doorlopend krediet) en bekijk de  goedkoopste lening.

Heb je interesse in een bepaalde lening? Dan kun je deze direct aanvragen. Waar mogelijk brengen we je in contact met de aanbieder. Vaak kun je de lening online afsluiten. Wanneer dit niet mogelijk is gaan wij, of een zorgvuldig geselecteerde partner, bemiddelen zodat je de lening alsnog ontvangt. Zo ben je verzekerd van de goedkoopste lening. Goedkoop geld lenen doe je op FX.nl!

Op FX.nl kun je 2 soorten leningen vergelijken: persoonlijke lening en doorlopend. Kies een (goedkope) lening die bij je past.

  • Een persoonlijke lening sluit je af wanneer je geld tekort komt voor een bepaalde uitgave, bijvoorbeeld een auto. Je leent eenmalig geld dat je in termijnen terugbetaalt. Over dit bedrag betaal je leenrente.
  • Met een doorlopend krediet heb je altijd extra bestedingsruimte. Je kunt geld lenen (tot een limiet) en weer aflossen, wanneer het jou uit komt. De leenrente wordt berekend over het openstaande bedrag in een bepaalde periode.

Ook kun je via FX.nl je bestaande lening oversluiten voor een lagere rente of beter voorwaarden. Je sluit dan een nieuwe lening af bij een andere maatschappij. In bovenstaand rente overzicht zie je de goedkoopste leningen van dit moment
 

Voor een goedkope lening kijk je verder dan alleen de leenrente. Geld lenen is pas echt voordelig als ook de voorwaarden passen bij je financiële situatie en wensen. Zorg daarom dat je een leenofferte op maat krijgt.

Voor een leenofferte op maat hebben de kredietaanbieders verschillende gegevens van je nodig. Ze vragen onder andere naar je personalia, inkomen, vaste lasten en je gezinssamenstelling. Dit lijkt misschien veel. Onthoud echter dat een echt goedkope lening een lening op maat is.

Verantwoord geld lenen doe je met een lening die past bij je budget en situatie. Hieronder volgen een aantal tips voor verantwoorde lening:

  • Geld lenen kost geld. Weet je zeker dat lenen de beste oplossing is? Bij een lening betaal je rente. Mogelijk kun je sparen of spaargeld inzetten.
  • Kies een aanbieder die een vergunning heeft van de AFM of DNB. De maatschappijen in ons renteoverzicht zijn in het bezit van de benodigde vergunningen.
  • Met de risicometer van NIBUD kun je eenvoudig vaststellen of een lening verantwoord is.
  • Een langere looptijd zorgt voor een lagere maandlast. Zorg er echter voor dat de lening niet langer loopt dan de levensduur van het product.
  • Een lage leenrente is natuurlijk interessant. Vergelijk ook de voorwaarden. Mag je bijvoorbeeld vrij aflossen en vervalt de lening bij overlijden.
  • Pas op voor dure leningen zoals een credit card, rood staan of in termijnen betalen. Met een persoonlijke lening ben je vaak goedkoper uit.