Goedkoop geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct lening aanvragen op FX.nl

Doorlopend krediet Persoonlijke lening

Doorlopend krediet bij leenbedrag € 25.000,-.

MaatschappijProductLeenrenteInformatie
Nationale Nederlanden Doorlopend krediet 4.50%
Info >
Freo Doorlopend krediet 4.60%
Info >
Defam Premium Doorlopend krediet 4.60%
Info >
Defam Doorlopend krediet 4.70%
Info >
Interbank Doorlopend krediet 4.70%
Info >
Sygma Finance Doorlopend Krediet 4.90%
Info >
ABN AMRO Flexibel Krediet 5.00%
Info >
MoneYou Doorlopend krediet 5.50%
Ribank Doorlopend krediet 5.50%
De Nederlandse Voorschotbank Doorlopend krediet 6.40%
Directa Doorlopend krediet 6.90%
Santander Doorlopend krediet 6.90%
SNS Bank Doorlopend krediet 6.90%
Kruidvat Doorlopend krediet 6.90%
Rabobank Doorlopend krediet 7.00%
ING Doorlopend krediet 8.50%

Leningen vergelijken van de kredietverstrekkers doe je hier. In bovenstaand renteoverzicht vind je eenvoudig de goedkoopste lening of een andere goedkope lening die bij je past. Selecteer de lening die je wilt vergelijken (persoonlijke lening of doorlopend krediet) en bekijk de actuele goedkoopste lening.

Heb je interesse in een goedkope lening? Dan kun je deze aanvragen. Waar mogelijk brengen we je in contact met de aanbieder. Vaak kun je de lening online afsluiten. Wanneer dit niet mogelijk is gaan wij, of een zorgvuldig geselecteerde partner, bemiddelen zodat je de goedkope lening alsnog ontvangt. Zo ben je verzekerd van de goedkoopste lening. Goedkoop geld lenen doe je op FX.nl!

Op FX.nl kun je drie soorten leningen vergelijken: persoonlijke lening, doorlopend krediet en WOZ krediet. Kies een (goedkope) lening die bij je past.

  • Een persoonlijke lening sluit je af wanneer je geld tekort komt voor een bepaalde uitgave, bijvoorbeeld een auto. Je leent eenmalig een bedrag dat je in termijnen weer terug betaalt. Over dit bedrag betaal je rente.
  • Met een doorlopend krediet heb je altijd extra bestedingsruimte. Je kunt geld lenen (tot een limiet) en weer aflossen, wanneer het jou uit komt. De rente wordt berekend over het openstaande bedrag in een bepaalde periode.
  • Voor een WOZ-krediet kom je in aanmerking wanneer je een eigen woning hebt. Met een WOZ-krediet neem kun je overwaarde van je woning opnemen als doorlopend krediet, vaak tegen een lagere leenrente.
     

Voor een goedkope lening kijk je verder dan alleen de leenrente. Een lening is pas echt voordelig als ook de voorwaarden passen bij je financiële situatie en wensen. Zorg daarom dat je een leenofferte op maat krijgt.

Voor een leenofferte op maat hebben de kredietaanbieders verschillende gegevens van je nodig. Ze vragen onder andere naar je personalia, inkomen, vaste lasten en je gezinssamenstelling. Dit lijkt misschien veel. Onthoud echter dat een echt goedkope lening een lening op maat is.