Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

Doorlopend krediet Persoonlijke lening

Doorlopend krediet bij leenbedrag € 25.000,-.

MaatschappijProductLeenrenteInformatie
Defam Premium Doorlopend krediet 4.50%
Offerte >
Meer info
Nationale Nederlanden Doorlopend krediet 4.50%
Offerte >
Meer info
Freo Doorlopend krediet 4.60%
Offerte >
Meer info
Defam Doorlopend krediet 4.70%
Offerte >
Meer info
Interbank Doorlopend krediet 4.70%
Offerte >
Meer info
ABN AMRO Flexibel Krediet 4.80%
Offerte >
Meer info
Findio Doorlopend krediet 4.90%
Offerte >
Meer info
Qander Doorlopend Krediet 4.90%
Offerte >
Meer info
MoneYou Doorlopend krediet 5.50%
Ribank Doorlopend krediet 5.50%
Directa Doorlopend krediet 5.50%
Offerte >
Meer info
ING Doorlopend krediet 6.50%
SNS Bank Doorlopend krediet 6.50%
Santander Doorlopend krediet 6.90%
Rabobank Doorlopend krediet 7.00%

Wat is een doorlopend krediet?

Je hebt met een doorlopend krediet extra bestedingsruimte. Samen met de kredietverstrekker wordt een kredietlimiet afgesproken. Je mag vervolgens geld opnemen tot deze kredietlimiet. Het doorlopend krediet is ideaal om onverwachte uitgaven te bekostigen. Je leent met deze flexibele lening niet meer dan nodig is. Daarbij is het mogelijk om extra af te lossen, zonder hier boeterente over te betalen.

Om geld te lenen voor een specifiek doel, zoals bijvoorbeeld een auto of een nieuwe keuken, is het beter om voor een persoonlijke lening te kiezen.

Rente vergelijken

De rente van een doorlopend krediet is variabel. Dat wil zeggen dat de rente steeds kan veranderen. De rente van een doorlopend krediet is niet vast te zetten. 

Gedurende de looptijd is het krediet geheel of deels op te nemen en af te lossen. Je betaalt alleen rente over het openstaande leenbedrag. 

De rentestanden van alle doorlopende kredieten staan online. Je kunt deze rentes eenvoudig met elkaar vergelijken. Het vinden van de goedkoopste lening is daarmee eenvoudig. Deze is daarna aan te vragen bij de kredietverstrekkers zelf.

Goedkoop doorlopend krediet

De goedkoopste doorlopende lening is te vinden op FX. De rentes van alle kredietverstrekkers, zoals banken en kredietmaatschappijen staan online. Je kunt deze eenvoudig vergelijken. Op de site van de kredietverstrekkers is de lening met de laagste rente aan te vragen.

Uiteraard is de rente belangrijk, maar een voordelige lening moet ook passende voorwaarden hebben. Daarom is het verstandig om een leenofferte op maat aan te vragen. Ga naar de site van de voordeligste aanbieder en vul de vragen van deze aanbieder in. De aanbieder ontvangt graag je persoonlijke gegevens. Daarbij is deze geïnteresseerd in de samenstelling van je gezin, je inkomen, je vaste lasten en een eventuele BKR-registratie.

Neem de tijd om deze gegegens in te vullen. Alleen met een persoonlijke offerte op maat is te bepalen of de lening voordelig en goed is. 

Doorlopend krediet oversluiten

Het kan een voordeel opleveren om een doorlopend krediet over te sluiten. Bij het oversluiten van een doorlopend krediet wordt een nieuwe goedkopere lening afsluiten. Je lost met deze nieuwe lening de oude, te dure, lening af. Bij het oversluiten van een doorlopend krediet kunnen de voorwaarden ook opnieuw worden vastgelegd.