Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

15000 euro lenen: leningen van 15000 euro vergelijken

Wil je geld lenen? Vergelijk alle aanbieders in Nederland en vraag direct de lening aan. De goedkoopste leningen van € 15000,- op een rij.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet bij een leenbedrag van 15000 euro. (Bekijk hier andere leenbedragen)

Laatste update rentepercentages: 31-10-2020.

15000 euro lenen

Je wilt 15.000 euro lenen. Dan wil je natuurlijk ook de laagste leenrente en de beste voorwaarden!

Leningen vergelijken

Op FX.nl vergelijken we de goedkoopste leningen voor een leenbedrag van 15.000. Heb je een lening naar je wens vonden, dan kun je deze direct afsluiten bij de kredietverstrekker van je keuze.

Een offerteaanvraag is eenvoudig. Door op ‘offerte’ te klikken start je de offerteaanvraag bij de maatschappij van je keuze. Heb je liever eerst meer informatie over de lening? Kies dan voor ‘meer info’.

Je leenbedrag bepalen

Je kunt via FX.nl een lening afsluiten van 5000 euro tot een bedrag van 75.000 euro. Een klein leenbedrag heeft vaak een relatief hoge rente en naarmate het leenbedrag hoger wordt daalt de rente. Een lening van € 15.000,- euro valt daar tussenin.

Kies je leenvorm

Voor een lening van 15.000 euro kun je kiezen uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

  • Met een doorlopend krediet heb je gedurende de looptijd een extra bestedingsruimte tot € 15.000,-
  • Een persoonlijke lening wordt vaak gekozen voor een eenmalige aankoop. Je krijgt 15.000 euro op je rekening gestort en je betaalt deze terug binnen de afgesproken termijn met een bijbehorende leenrente.

Kredietverstrekker kiezen

Voor een lening van 15.000 euro heb je keuze uit een groot aantal kredietverstrekkers. Dit leenbedrag wordt door vrijwel alle maatschappijen in Nederland aangeboden. Op dit moment bieden Freo, Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, Findio, ABN AMRO, Qander, ING, MoneYOu, Ribank, Directa.nl, Santander en SNS een lening van € 15.000,- aan.