Klantenbeoordeling 10.0/10

Motorverzekering

Je wilt natuurlijk veilig en goed verzekerd de weg op, welke motorverzekering het best bij jou past bereken je op FX. We laten je zien waar je de laagste premie betaalt en welke verzekering het best aansluit op jouw wensen.

Motor verzekeren

De goedkoopste verzekering voor je motor vind je hier. Met onze module vergelijk je eenvoudig de motorverzekeringen van alle aanbieders in Nederland.

Motorverzekering op maat

Motorrijders houden van buitenlucht en vrijheid, maar toch is geen enkele rijder hetzelfde. Zorg daarom voor een motorverzekering op maat. Op deze pagina vergelijk je eenvoudig de verschillende aanbiedingen op basis van je persoonlijke gegevens. Vul hiervoor het kenteken, de schadevrije jaren en de leeftijd waarop je het motorrijbewijs gehaald hebt. Ook kun je de voorkeuren wat betreft dekking, eigen risico en verbruik aanpassen.  

De laagste premie

Naast goede voorwaarden zoek je natuurlijk ook de laagste premie. We vergelijken alle aanbieders voor de goedkoopste motorverzekering. Heb je de beste aanbieding gevonden? Dan kun je de motorverzekering direct afsluiten.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop donderdag om 09:00.
Bel direct