Klantenbeoordeling 10.0/10

Deposito sparen

De hoogste rente voor deposito sparen vind je hier. Vergelijk deposito spaarrekeningen in binnen- en buitenland. Kies de looptijd en inleg en kies de hoogste spaarrente.

Maatschappij
Product
Land
Rente
Vandaag bijgewerkt
Letland
Italië
Euro-Plus Deposito
Nederland
3,60%
Deposito
Nederland
3,55%

Estland
Litouwen
Estland
Frankrijk
Zweden
Letland
MaxiSpaarrekening
Nederland
3,10%
Depositosparen
Nederland
3,05%
Slowakije
Zweden

Termijndeposito
Nederland
3,00%
RenteVast Rekening
Nederland
3,00%
België
Termijn Deposito
Nederland
2,90%
Termijndeposito
Nederland
2,85%
Nederland
Italië
Deposito
Nederland
2,75%
Italië
België
Termijndeposito
Nederland
2,60%
Frankrijk
Gouden Termijn Deposito
Nederland
2,50%
Rabo Doelsparen
Nederland
2,50%
ASN Depositosparen
Nederland
2,25%
Tsjechië

Hoe komt deze vergelijking tot stand?

Hoogste rente spaardeposito

Vind eenvoudig de hoogste deposito spaarrente. In bovenstaand overzicht staan alle aanbieders van deposito sparen in Nederland en het buitenland. Vergelijk de rente van de verschillende deposito’s, bijvoorbeeld 1 jaar vast. Zo vind je de hoogste rente voor jou.

Een goede spaarrente gezien? Dan kun je deze direct aanvragen. We brengen je rechtstreeks in contact met de aanbieder. Daar kun je de depositorekening tegen het getoonde tarief direct openen.

Deposito sparen

Met deposito sparen zet je je spaargeld (deels) voor langere tijd vast tegen een hogere rente. Je kiest een deposito op basis van de termijn waarop je wilt sparen, van 1 maand tot 15 jaar. Hierbij geldt: hoe langer je je spaargeld vast zet, hoe hoger de rente voor het deposito.

Ga je deposito sparen? Bedenk dan vooraf hoeveel spaargeld je kunt missen en hoe lang. Bij de langste termijn krijg je natuurlijk de hoogste depositorente. Heb je het geld echter eerder nodig, dan kost je dat veel geld. Voor het openbreken van een deposito wordt namelijk een boeterente gerekend.

Aanbieders spaardeposito’s

Op FX.NL vergelijken we alle aanbieders van spaardeposito’s in Nederland. Op dit moment vergelijken we de volgende deposito’s in het renteoverzicht:

Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, LeasePlan Bank, OHRA, NIBC Direct, Moneyou, Garantibank, Centraal Beheer, Credit Europe Bank, Robeco, Yapi Kredi Bank, Garantibank, DHB Bank, SNS Bank, Anadolubank, ASN Bank, ASR, BLG Wonen, DHB Bank, RegioBank, Allianz, RegioBank, ABN AMRO, AEGON, ING, Rabobank, RegioBank, Rabobank, Van Lanschot, Lloyds Bank en Triodos Bank.

Inmiddels hebben zich ook een aantal buitenlandse banken gemeld op de Nederlandse markt voor deposito sparen. Ook deze spaardeposito’s hebben we opgenomen in ons renteoverzicht:

Bigbank, J&T Banka, KenT Bank, Banco BNI, Atlantico Europa, Imprebanca en Privatbanka.

FX.nl werkt samen met een groot deel van de aanbieders van spaardeposito’s. Dit betekent dat je de depositorekening van je keuze direct kunt openen tegen de rente in het overzicht. Zo ben je verzekerd van de hoogste depositorente. Lees meer over sparen in het buitenland: doen of niet.

Deposito sparen interessant voor jou?

Deposito sparen is interessant wanneer je je spaargeld lange tijd kunt missen. In een deposito heb je de zekerheid van een vaste en hogere rente. Daarnaast bepaal je zelf hoelang je het spaargeld vastzet. Bij een deposito is soms een minimum of een maximum inleg bepaald. In de vergelijking kun je op basis van je inleg de verschillende deposito’s vergelijken.

Past deposito sparen niet bij je? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meer vrijheid. Vergelijk dan de vrij opneembare spaarrekeningen. Voor een hogere spaarrente kun je terecht bij spaarrekeningen voor kinderen of sparen met voorwaarden.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop donderdag om 09:00.
Bel direct