Klantenbeoordeling 9.7/10
Let op! Geld lenen kost geld

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken hier hoeveel je kunt lenen voor een aankoop of als extra bestedingstegoed (je maximale hypotheek bereken je hier). Op basis van onder andere je inkomen en verplichtingen zie je direct wat je kunt lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Met bovenstaande berekening kun je het maximale leenbedrag in jouw situatie berekenen. Na het invullen van de benodigde gegevens zie je direct het bedrag dat je kunt lenen. Extra: vervolgens kies je zelf de goedkoopste lening voor jou.

Gegevens bij lenen berekenen

Hoeveel je kunt lenen is afhankelijk van je inkomen en verplichtingen. Oftewel wat komt er maandelijks binnen en wat zijn je vaste lasten. Om je lening te berekenen hebben we daarom de volgende gegevens van je nodig:

  • Je netto maandinkomen en eventueel dat van je partner
  • Je of jullie bruto woonlast
  • Eventuele alimentatieverplichtingen

Ook je burgerlijke staat en het soort woning spelen een rol bij jouw leenbedrag. Met het inkomen van een partner en een koophuis, kun je vaak meer lenen. Dit nemen we dus mee in de berekening.

Als laatste vragen we je e-mailadres. Hier sturen we eenmalig de berekening van het leenbedrag naar toe. Kies je ervoor om de Renteflits te ontvangen, dan krijg je elke week de laagste rente en beste aanbiedingen toegestuurd.

Berekening lening als indicatie

De uitkomst van de berekening is een indicatie van het bedrag dat je kunt lenen. Hier kunnen uiteraard geen rechten aan ontleend worden. Op basis van de uitslag van de berekening kun je direct een lening aanvragen. Kies dan het leenbedrag waar jij voor wilt lenen.

Let op: op deze pagina bereken je de maximale lening voor een consumptieve aankoop. Een berekening van je maximale hypotheek kun je hier maken.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop vrijdag om 09:00.
Bel direct