Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

Hoeveel kan ik lenen? Lening berekenen

Bereken hier hoeveel je kunt lenen voor een aankoop of als extra bestedingstegoed (je maximale hypotheek bereken je hier). Op basis van onder andere je inkomen en verplichtingen zie je direct wat je kunt lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken eenvoudig hoeveel jij kunt lenen. Met bovenstaande module kun je het maximale leenbedrag in jouw situatie berekenen. Na het invullen van de benodigde gegevens zie je direct het bedrag dat je kunt lenen. Extra: vervolgens kies je zelf de goedkoopste lening voor jou.

Gegevens bij lenen berekenen

Hoeveel je kunt lenen is afhankelijk van je inkomen en verplichtingen. Oftewel wat komt er maandelijks binnen en wat zijn je vaste lasten. Om je lening te berekenen hebben we daarom de volgende gegevens van je nodig:

  • Je netto maandinkomen en eventueel dat van je partner
  • Je of jullie bruto woonlast
  • Eventuele alimentatieverplichtingen

Ook je burgerlijke staat en het soort woning spelen een rol bij hoeveel je kunt lenen. Dit nemen we mee in de berekening.

Als laatste vragen we je emailadres. Hier sturen we eenmalig de berekening van het leenbedrag naar toe. Kies je ervoor om de Renteflits te ontvangen, dan krijg je elke week de laagste rente en beste aanbiedingen toegestuurd.

Berekening lening als indicatie

De uitkomst van de berekening is een indicatie van het bedrag dat je kunt lenen. Hier kunnen uiteraard geen rechten aan ontleend worden. Op basis van de uitslag van de berekening kun je direct een lening aanvragen. Let op: op deze pagina bereken je de maximale lening voor een consumptieve aankoop. Een berekening van je maximale hypotheek kun je hier maken.