Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

Geld lenen bij Rabobank

Wil je geld lenen bij Rabobank? Vergelijk dan eerst de tarieven van de bank met andere kredietverstrekkers in de markt. Hiernaast vind je een overzicht van de goedkoopste leningen van Nederland.

Zo weet je hoe de lening van Rabobank zich verhoudt tot de concurrenten als het gaat om de leenrente. Je wilt uiteindelijk toch de goedkoopste lening?

De leningen van Rabobank

Rabobank biedt diverse leningen voor particulieren aan. Lees meer over de leenvormen, de leenbedragen en voorwaarden voor geld lenen bij Rabobank:

Leenvormen

Bij Rabobank kun je kiezen uit een persoonlijke lening als je eenmalig een bedrag wilt lenen, en een doorlopend krediet voor extra bestedingsruimte. Speciaal voor huizenbezitters heeft Rabobank het HuisVoordeelKrediet met een lagere leenrente.

Leenbedragen

Je kunt al geld lenen bij Rabobank vanaf 2500 euro. De bank is 1 van de weinige kredietverstrekkers dat zo’n laag leenbedrag aanbiedt. Het HuisVoordeelKrediet start bij 7.000 euro. Het maximale leenbedrag bij Rabobank is 50.000 euro.

Voorwaarden Rabobank lening

Voor een lening van Rabobank moet u aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder:

  • De minimum leeftijd voor een lening van Rabobank is 18 jaar.
  • De maximum leeftijd 69 jaar (bij doorlopend krediet) of 74 jaar bij (persoonlijke lening).
  • Je kunt alleen geld lenen bij Rabobank als je in Nederland woont.

Bij Rabobank mag je daarbij boetevrij aflossen en krijg je standaard een overlijdensrisicodekking. De voorwaarden van Rabobank zijn daarmee vergelijkbaar met een lening van ABN AMRO.

kwaliteitsscore
Kwaliteit & Advies

FX.nl is een initiatief van iBrains. We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. Lees meer over onze deskundigheid.

Bezoekers van FX.nl beoordelen onze site gemiddeld met een 8.1/10. Dit is het gewogen gemiddelde uit totaal 222 waarnemingen. 89% van de bezoekers beveelt ons aan.