Klantenbeoordeling 10.0/10
Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Rabobank

Wil je geld lenen bij Rabobank? Vergelijk dan eerst de tarieven van de bank met andere kredietverstrekkers in de markt. Hier vind je een overzicht van de goedkoopste leningen van Nederland.

Hoe komt deze vergelijking tot stand?

Zo weet je hoe de lening van Rabobank zich verhoudt tot de concurrenten als het gaat om de leenrente. Je wilt uiteindelijk toch de goedkoopste lening?

De leningen van Rabobank

Rabobank biedt diverse leningen voor particulieren aan. Lees meer over de leenvormen, de leenbedragen en voorwaarden voor geld lenen bij Rabobank:

Leenvormen

Bij Rabobank kun je kiezen uit een persoonlijke lening als je eenmalig een bedrag wilt lenen, en een doorlopend krediet voor extra bestedingsruimte.

Leenbedragen

Je kunt al geld lenen bij Rabobank vanaf 2500 euro. De bank is 1 van de weinige kredietverstrekkers dat zo’n laag leenbedrag aanbiedt. Het maximale leenbedrag bij Rabobank is 50.000 euro.

Voorwaarden Rabobank lening

Voor een lening van Rabobank moet u aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder:

  • De minimum leeftijd voor een lening van Rabobank is 18 jaar.
  • De maximum leeftijd 69 jaar (bij doorlopend krediet) of 74 jaar bij (persoonlijke lening).
  • Je kunt alleen geld lenen bij Rabobank als je in Nederland woont.

Bij Rabobank mag je daarbij boetevrij aflossen en krijg je standaard een overlijdensrisicodekking. De voorwaarden van Rabobank zijn daarmee vergelijkbaar met een lening van ABN AMRO.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop donderdag om 09:00.
Bel direct