Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

Geld lenen bij ING

Wil je geld lenen bij ING? Vergelijk dan eerst de tarieven van de bank met andere kredietverstrekkers in de markt. Hiernaast vind je een overzicht van de goedkoopste leningen van Nederland. Zo kun je de lening van ING vergelijken met andere leningen.

Of je nu wilt lenen voor een auto, een verbouwing of andere consumptieve uitgave, je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor geld lenen. Controleer hier of ING de goedkoopste lening aanbiedt.

Een lening van ING

ING biedt diverse mogelijkheden om geld te lenen.

Leenvormen

Bij ING kun je kiezen uit een persoonlijke lening als je eenmalig een bedrag wilt lenen, of een doorlopend krediet voor extra bestedingsruimte

Voorwaarden

Om een lening te sluiten bij ING moet je aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder:

  • Je moet een betaalrekening hebben bij ING
  • Je bent tussen de leeftijd 18 jaar tot 70 jaar
  • Je hebt geen bijstands- of werkeloosheidsuitkering

Leenbedragen

Bij ING kun voor diverse bedragen een lening afsluiten. Je kunt bij ING geld lenen van € 2.500,- tot en met € 75.000,-. Vergelijk zelf:

Leen verantwoord, ook bij ING

Leen nooit meer bij ING dan nodig. Geld lenen kost namelijk geld. Daarbij zijn consumptieve aankopen vaak geen duurzame investering. De waarde van de aankoop kan dalen.

kwaliteitsscore
Kwaliteit & Advies

FX.nl is een initiatief van iBrains. We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. Lees meer over onze deskundigheid.

Bezoekers van FX.nl beoordelen onze site gemiddeld met een 8.1/10. Dit is het gewogen gemiddelde uit totaal 222 waarnemingen. 89% van de bezoekers beveelt ons aan.