Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

Geld lenen bij ABN-AMRO

Wil je een lening bij ABN AMRO afsluiten? Vergelijk dan eerst de leenrente van de bank met de actuele tarieven in de markt. In het rente overzicht hiernaast vind je alle aanbiedingen voor geld lenen in Nederland.

Alle leningen in dit overzicht kun je direct bij de kredietverstrekker zelf afsluiten, inclusief de lening van ABN AMRO. .

Een lening van ABN AMRO

ABN AMRO biedt zowel een persoonlijke lening als een flexibel (doorlopend) krediet aan. De eerste kun je aanvragen tot je 75 bent, bij de laatste is de maximale leeftijd 70 jaar.

Wie geld wil lenen kan bij ABN AMRO terecht voor een lening vanaf 2500 euro. Het maximale leenbedrag is 75.000 euro.

Leningen ABN AMRO zeer concurrerend

De leennormen van ABN AMRO ruim te noemen. Uniek is dat de bank dit combineert met een lage leenrente. Daarmee is ABN AMRO zeer concurrerend ten opzichte van de 2 andere grootbanken.

Vergelijk het zelf maar eens met ING en Rabobank.

Leen verantwoord, ook bij ABN AMRO

Leen nooit meer dan nodig, ook niet bij ABN AMRO. Geld lenen kost namelijk altijd geld. Daarbij zijn consumptieve aankopen vaak geen duurzame investering. De waarde van de aankoop kan dalen.

kwaliteitsscore
Kwaliteit & Advies

FX.nl is een initiatief van iBrains. We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. Lees meer over onze deskundigheid.

Bezoekers van FX.nl beoordelen onze site gemiddeld met een 8.1/10. Dit is het gewogen gemiddelde uit totaal 222 waarnemingen. 89% van de bezoekers beveelt ons aan.