Banken in Nederland

Opzoek naar een overzicht van alle banken in Nederland? Hieronder staan alle banken! Je kunt op FX alle producten van deze banken met elkaar vergelijken. 

In Nederland zijn vele banken en andere financleaiële instellingen actief. Dit zijn Nederlandse óf buitenlandse banken. Deze banken bieden allerlei verschillende producten aan. 

Om het overzichtelijk te maken hebben we de banken ingedeeld inlease 4 groepen. Dit zijn de spaarbanken, hypotheekverstrekkers, kredietverstrekkers en brokers (beleggen). De producten van deze banken zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken. 

Alle banken... 

Bekijk nu het overzicht van alle banken die actief zijn in Nederland:

Spaarbanken

Je opent een spaarrekening bij een spaarbank. Dit kunnen verschillende spaarrekeningen en spaardepositos zijn. De hoogte van de spaarrente is een reden om te kiezen voor een bepaalde spaarbank. Daarom zijn alle spaarrente eenvoudig met elkaar te vergelijken. 

Bekijk nu het overzicht van alle spaarbanken en vergelijk alle spaarrentes. De spaarbanken staan op alpabetische volgorde: 

ABN AMROAegonAllianzAmsterdam Trade BankAnadolubankArgentaASN BankBLG WonenCentraal BeheerDelta LloydDHB BankGarantiBankICBCINGKeytrade BankKnabLeasePlanLloyds BankLoyalisMoneYouNationale NederlandenNIBCOHRARabobankReaalRegioBankRobecoSNS BankThe Economy BankTriodos BankVan Lanschot BankYapi Kredi Bank

Hypotheekverstrekkers

Je vind de laagste hypotheekrente alleen door rentetarieven met elkaar te vergelijken. Hieronder staan alle banken die een hypotheekaanbieden.

Bekijk het overzicht van hypotheekverstrekkers. Start daarna met het vergelijken van de hypotheekrentes. De banken staan op alpabetische volgorde: 

ABN AMROAegonAllianzArgentaASRBank of ScotlandBLG WonenBNP ParibasCentraal BeheerDelta LloydFloriusHypotrustING BankMoneYouObvionOHRAReaalSNS BankwoonfondsWoonLife

Kredietverstrekkres

Geld lenen? Maak dan eerst een vergelijking tussen alle leenrentes! Je kun de rentestanden van het doorlopend krediet en de persoonlijke lening online vergelijken.

Benieuwd welke banken een lening aanbieden? Dit zijn alle aanbieders in Nederland op alphabetische volgorde:

Nationale NederlandenABN AMRODe Nederlandse VoorschotbankDefamDirectaFreoINGInterBankIntermediaire VoorschotbankKruidvatMoneYouOHRARabobankRibankSantanderSNS Bank

Geld lenen vergelijken

Brokers

Je kunt beleggen via een broker. Alle brokers zijn eenvoudig online met elkaar te vergelijken. In Nederland zijn de volgende brokers actief: