Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Hypotheekrente 10 jaar vast vergelijken

Vergelijk de hypotheekrente voor 10 jaar vast van alle hypotheekverstrekkers. 100% onafhankelijk overzicht, kies en vraag direct je hypotheekofferte aan.

Hulp nodig? Laat ons de beste rente voor je kiezen.

Laatste update rentepercentages: 31-10-2020

Hypotheekrente 10 jaar vast vergelijken

Vergelijk de hypotheekrente 10 jaar vast. In bovenstaand rentoverzicht staand de tarieven van alle geldverstrekkers in Nederland. Vergelijk eenvoudig de 10 jaar vast rente met NHG (inclusief rentekorting) of marktwaarde.

Jouw perfecte hypotheekrente gevonden? Vraag deze dan direct aan. Na het invullen van de persoonlijke gegeven en situatie, ontvang je een hypotheekofferte op maat. Zo krijg je niet alleen de hypotheekrente 10 jaar vast van je keuze, maar ook de hypotheekvoorwaarden die bij je passen.

Geldverstrekkers

Op FX.nl vergelijk je hypotheekrente van alle banken in Nederland. Op dit moment vergelijken we de volgende geldverstrekkers :

ABN-AMRO, AEGON, Allianz, Argenta, ASR Verzekeringen, Florius, BLG Wonen, Delta Lloyd, Hypotrust, Nationale Nederlanden, Obvion, SNS Bank, Woonfonds Hypotheken, MoneYou, ING, BNP Paribas, Syntrus Achmea, Rabobank, Centraal Beheer, Conservatrix, NIBC Direct, RegioBank, Tellius, MUNT Hypotheken, Lloyds Bank, Attens Hypotheken, BijBouwe.

Om een 100% onafhankelijke rentevergelijking te garanderen worden de tarieven dagelijks bij ons aangeleverd en gecontroleerd. Eventuele rentkortingen worden direct toegepast. Let op: we vergelijken enkel de hypotheekrente, niet de voorwaarden.

Hypotheekrente 10 jaar vastzetten?

Je kan kiezen om de hypotheekrente vast te zetten voor een periode van 10 jaar. Tevens kan je ook kiezen voor een andere rentevastperiode.

Wanneer je twijfelt welke rentevastperiode je moet kiezen, kan je onze verwachting van de hypotheekrente lezen. Is het interessant om momenteel de hypotheekrente voor 10 jaar vast te zetten? Als de rente laag is én de prognose is dat de rente gaat stijgen, is het slim op de hypotheekrente vast te zetten en zo profiteer je 10 jaar lang van een relatief lage rente. Daar bovenop weet je 10 jaar precies hoeveel je gaat betalen aan uw hypotheek.

Als de hypotheekrente echter hoog is én de verwachting is dat de rente gaat dalen, is het slim om te kiezen voor een kortere rentevastperiode zoals variabel, 1 jaar, 2 jaar of 5 jaar.

Om de juiste keuze te maken, kunnen onze deskundige adviseurs je vrijblijvend helpen. Vraag je vergelijking aan en we nemen contact met je op.