Hypotheekrente 2 jaar vast vergelijken

Vergelijk de hypotheekrente voor 2 jaar vast van alle hypotheekverstrekkers. 100% onafhankelijk overzicht, kies en vraag direct je hypotheekofferte aan.

Moeite om de juiste keuze te maken? Laat ons de beste rente voor je kiezen.

Op deze pagina kun je de hypotheekrente 2 jaar vast vergelijken. In het renteoverzicht vind je de tarieven van alle aanbieders in Nederland. Deze kun je sorteren om de beste 2 jaars rente bij NHG of bij marktwaarde.

Heb je de laagste hypotheekrente 2 jaar vast gevonden? Dan kun je via FX.nl een hypotheekofferte aanvragen. Op basis van basis van je persoonlijke gegevens ontvang je van ons een hypotheekofferte op maat.

Vergelijk de 2 jaar vast hypotheek van alle geldverstrekkers in Nederland. Voor de hypotheekrente met een rentevastperiode van 2 jaar, vergelijken we de volgende maatschappijen:

ABN-AMRO. ASR Verzekeringen, RegioBank, Delta Lloyd, Hypotrust, Obvion, Rabobank, AEGON, Venn Hypotheken, NIBC Direct, Nationale Nederlanden

Onze rentevergelijking is 100% onafhankelijk. De hypotheekrentes voor de periode 2 jaar vast worden dagelijks bij ons aangeleverd en door ons gecontroleerd. Eventuele rentekortingen worden direct toegepast. Zo ontvangt u gegarandeerd de laagste hypotheekrente 2 jaar vast.

De rentevastperiode van 2 jaar heeft op dit moment de laagst hypotheekrente in de markt. Na een renteverlaging van ABN AMRO daalde het tarief voor deze periode onder 1 procent. Dit is voor het eerst in Nederland. De bank biedt zowel voor een hypotheek met NHG als onder marktwaarde de laagste hypotheekrente 2 jaar vast.