Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Op deze pagina kun je de hypotheekrente 2 jaar vast vergelijken. In het renteoverzicht vind je de tarieven van alle aanbieders in Nederland. Deze kun je sorteren om de beste 2 jaars rente bij NHG of bij marktwaarde.

Heb je de laagste hypotheekrente 2 jaar vast gevonden? Dan kun je via FX.nl een hypotheekofferte aanvragen. Op basis van basis van je persoonlijke gegevens ontvang je van ons een hypotheekofferte op maat.

Vergelijk de 2 jaar vast hypotheek van alle geldverstrekkers in Nederland. Voor de hypotheekrente met een rentevastperiode van 2 jaar, vergelijken we de volgende maatschappijen:

ABN-AMRO. ASR Verzekeringen, RegioBank, Delta Lloyd, Hypotrust, Obvion, Rabobank, AEGON, Venn Hypotheken, NIBC Direct, Nationale Nederlanden

Onze rentevergelijking is 100% onafhankelijk. De hypotheekrentes voor de periode 2 jaar vast worden dagelijks bij ons aangeleverd en door ons gecontroleerd. Eventuele rentekortingen worden direct toegepast. Zo ontvangt u gegarandeerd de laagste hypotheekrente 2 jaar vast.

De rentevastperiode van 2 jaar heeft op dit moment de laagst hypotheekrente in de markt. Na een renteverlaging van ABN AMRO daalde het tarief voor deze periode onder 1 procent. Dit is voor het eerst in Nederland. De bank biedt zowel voor een hypotheek met NHG als onder marktwaarde de laagste hypotheekrente 2 jaar vast.