Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Variabele hypotheekrente vergelijken

Vergelijk zelf de variabele hypotheekrente. In bovenstaand overzicht vind je de rentetarieven van alle aanbieders in Nederland. Hierin maken we een onderscheid tussen hypotheek met NHG of bij marktwaarde. Zo vind je eenvoudig de laagste variabele hypotheekrente.

Heb je een goed rentetarief gevonden? Vraag deze dan direct aan! Vul je situatie en persoonlijke gegevens in en wij bieden je een hypotheekofferte op maat. Zo krijg je niet alleen de laagste variabele hypotheekrente, maar ook de voorwaarden die aansluiten bij jouw situatie.

Geldverstrekkers

Om de laagste variabele hypotheekrente te kunnen garanderen, vergelijken we alle aanbieders. Ons renteoverzicht is 100% onafhankelijk. Dit betekent dat geldverstrekkers op geen enkele wijze hun positie kunnen beïnvloeden.

FX.nl toont alle variabele rentes van de geldverstrekkers. In ons renteoverzicht vergelijken we de volgende geldverstrekkers:

ABN-AMRO, AEGON, Allianz, Argenta, ASR Verzekeringen, BLG Wonen, Centraal Beheer, Conservatrix, Delta Lloyd, Florius, Hypotrust, Nationale Nederlanden, Obvion, SNS Bank, Woonfonds Hypotheken, MoneYou, ING, BNP Paribas, Syntrus Achmea, Rabobank, NIBC Direct, RegioBank, Tellius, MUNT Hypotheken, Lloyds Bank, Attens Hypotheken, BijBouwe.

De hypotheekvergelijking komt als volgt tot stand:

  • We vergelijken enkel de variabele hypotheekrente, niet de voorwaarden.
  • De rentetarieven worden dagelijks gecontroleerd.
  • Rentekortingen passen we direct toe.

Hypotheekofferte

Zo veel variabele hypotheekrentes en voorwaarden! Wat is voor mij de beste keuze? Wij helpen je de voordeligste hypotheek te kiezen. Vraag een hypotheekvergelijking aan. Op basis van je persoonlijke situatie en gegevens ontvang je van ons de drie beste hypotheekoffertes. Zo ben je verzekerd van de laagste variabele hypotheekrente en de beste voorwaarden.

Bij onze hypotheekoffertes hoort een advies op maat. Dit is belangrijk omdat een hypotheek een langlopend financieel product is met een grote impact op je leven. Je kiest zelf aan hoeveel advies je behoefte hebt, zodat deze aansluit bij jouw voorkeuren en verwachten. Een goedkope hypotheek is niet alleen een lage variabele, maar ook de voorwaarden die bij je passen.