Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vergelijk de annuleringsverzekeringen van alle aanbieders. Heb je de laagste premie en de beste voorwaarden gevonden, dan kun je de verzekering direct online afsluiten.

Het is natuurlijk vervelend als je een reis moet annuleren door een onverwachte gebeurtenis. Het is dan wel zo prettig als je de al gemaakte kosten voor je reis vergoed krijgt, bijvoorbeeld voor het hotel en het ticket.

Met een annuleringsverzekering krijg je tevens de kosten vergoed als je onverhoopt niet op reis kunt of de reis moet afbreken.

De standaard annuleringsverzekering vergoed de gemaakte kosten voor de reis die u niet gebruikt. Kies je voor garantieannulering dan worden ook de al genoten dagen vergoed bij het afbreken van je reis.

Niet alle redenen voor annulering zijn gedekt door de verzekering. Controleer daarom altijd de annuleringsvoorwaarden of de gewenste redenen voor annuleren verzekerd zijn. In de module kunt de voorwaarden lezen en vergelijken voordat je annuleringsverzekering afsluit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.