Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vergelijk de inboedelverzekering van alle aanbieders. Bereken direct je premie op basis van je woning, de dekkingsvorm en de gegevens van je inboedel. Zo vind je de meest voordelige inboedelverzekering op basis van je situatie. 

Door je inboedel te verzekeren krijg je de schade aan kostbaarheden in je woning vergoed. Je kunt zelf kiezen welke dekking je wilt. De uitgebreide dekking dekt schade door onder andere brand/rook, waterschade en diefstal. Dit kun je uitbreiden tot de extra uitgebriede dekking (o.a. uitval stroom, schade aan tuinmeubels) en de meest uitgebreide dekking (alle van buitenkomend onheil).

Een inboedelverzekering is ook voor huurders verstandig.

We hebben een aantal tips voor je hoe je kunt besparen op je inboedelverzering

  • Kies dezelfde verzekeraar voor je opstalverzekering (schade aan de woning) en je inboedelverzekering. Wanneer, bijvoorbeeld door water, zowel de woning als de inboedel beschadigd zijn heb je minder administratieve rompslomp.
  • Vind je het moeilijk om de waarde van je inboedel in te schatten? Gebruik dan de inboedel waardemeter van je verzekeraar. Zo voorkom je dat je over- of onderverzekerd bent.
  • Is je woning goed beveiligd, bijvoorbeeld met het Politiekeurmerk (PKVW) of BORG, dan krijg je bij sommige verzekeraars korting.