Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

1500 euro lenen: leningen van 1500 euro vergelijken

Wil je geld lenen? Start je aanvraag voor een lening via FX.nl. Vergelijk de goedkoopste aanbieders van Nederland bij een leenbedrag van € 1500,-.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet bij leenbedrag € 1.500,-.(Bekijk hier andere leenbedragen)

Hoe komt deze vergelijking tot stand?

 

Santander consumenten krediet

1500 euro lenen

Wil je 1500 euro lenen? Vergelijk hier het actuele aanbod en start je aanvraag. Dit is eenvoudig en kan volledig online Zodra de lening is goedgekeurd ontvang je het leenbedrag van 1500 euro op je rekening.

1500 euro is het laagste leenbedrag dat je via FX.nl kunt lenen. De keuze is hierdoor beperkt. Bij de meeste geldverstrekkers is het minimale leenbedrag namelijk 2500 euro. Door de beperkte concurrentie is de leenrente bij een leenbedrag van 1500 euro wat hoger.

Denk daarom ook aan de mogelijkheid om leningen samen te voegen tot 1 lening. Bij dure leningen kun je zo een mooi rentevoordeel behalen.

Lening van 1500 euro? Let op!

Toch ben je met de aanbiedingen op deze pagina vaak goedkoper uit dan bij andere aanbieders van leningen van 1500 euro. Bij dergelijke kleine leenbedragen is de kans namelijk groot dat je een flitskrediet treft. Dit zijn korte leningen waarvoor je een torenhoge leenrente betaalt. Ook voor kredietfaciliteiten zoals rood staan en credit card betaal je vaak een nog hogere rente.

Minder lenen dan 1500 euro

Wil je minder lenen dan 1500 euro, dan kun je overwegen om een doorlopend krediet te nemen. Je hebt dan extra bestedingsruimte en bepaalt zelf hoeveel je opneemt en aflost.

Met de aanbiedingen op deze pagina weet je zeker dat je niet teveel betaalt.