Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

2000 euro lenen: leningen van 2000 euro vergelijken

Op dit moment hebben we 1 aanbieder voor een leenbedrag van € 2000,-. Start hieronder een aanvraag:

 

Santander consumenten krediet

 

De meeste kredietverstrekkers bieden leningen aan vanaf 2.500 euro. Je hebt dan meer keuze met mogelijk een voordeliger aanbod. Bekijk hier het volledige aanbod voor geld lenen.

Ook kun je overwegen om een doorlopend krediet af te sluiten. Je hebt dan extra bestedingsruimte en je kunt zelf bepalen hoeveel je opneemt.

2000 euro lenen

Wil je 2000 euro lenen? Hiernaast vind je het actuele aanbod bij dit leenbedrag. Start een leenaanvraag bij de kredietverstrekker van je keuze. Zodra je aanvraag is goedgekeurd ontvang je de 2000 euro op je rekening.

Persoonlijke lening of een doorlopend krediet

Bij een lening van 2000 euro heb je keuze tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet:
  • Een persoonlijke lening is geschikt voor een eenmalige aankoop van € 2000,-. Dit bedrag los je af binnen de afgesproken looptijd tegen een vaste leenrente.
  • Een doorlopend krediet kies je als je tijdelijk extra bestedingsruimte nodig hebt. Je kunt dan geld tot een limiet van € 2000,- geld opnemen en aflossen wanneer het je uitkomt.

Aanbod voor 2000 euro lenen beperkt

Zoals je ziet, is het aanbod van leningen met een bedrag van 2000 euro beperkt. Dit komt omdat de meeste kredietverstrekkers leningen aanbieden vanaf 2500 euro.