Klantenbeoordeling 8.2/10

Besparen met een leenofferte op maat

Let op: vanaf mei 2014 kunt u geen gebruik meer maken van deze offerte-service. In plaats daarvan kunt u de leenrente vergelijken.

Met onze unieke offerteservice ontvang je van diverse kredietverstrekkers een leenofferte op maat. Kies vervolgens zelf het beste aanbod. Zo bespaar je tijd en geld.

Wanneer je geld te kort komt voor een belangrijke uitgave, wil je snel geld lenen. Dit is echter niet zo eenvoudig. Voor een goedkope lening moet je eerst alle leenrentes en voorwaarden verzamelen en vervolgens vergelijken. Soms blijkt dat een bepaalde aanbieding voor jou niet geldig is. 


Bij FX.NL draaien we dit om. Op basis van jouw persoonlijke gegevens doen verschillende kredietaanbieders jou een aanbod. Je kunt zelf kiezen van welke aanbieders je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Vervolgens kies je eenvoudig de beste aanbieding.

De voordelen van een leenofferte op maat:

 • De laagste leenrente voor jou beschikbaar.
 • Leenvoorwaarden die bij je passen.
 • Je weet zeker dat je de lening terug kunt betalen.

Voor onze offerte-service werken we samen met de kredietverstrekkers die op dit moment de beste tarieven in de markt bieden.

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Praat mee over "Besparen met een leenofferte op maat".

 1. Omdat ik het idee heb dat ik nu veel te veel rente betaal op mijn doorlopend krediet bij de Rabobank en ook veel teveel rente betaal op mijn krediet op mijn lopende rekening wil ik u vragen of ik bij een andere krediet verstrekker goedkoper uitkan. Het gaat om een doorlopend krediet van 20000 euro en een extra ruimte van 25000 euro op mijn lopende rekening. Met andere woorden : wat gaat het mij maandelijks kosten als ik dit bedrag elders kan inlossen. Mijn netto maandinkomen is 2318 euro. Ik ben in vaste dienst in het onderwijs. Mijn woonlasten bedragen maandelijks 700 euro. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

  Beantwoorden
  • Beste heer of mevrouw Schut, vanaf mei 2014 kunt u geen gebruik meer maken van deze offerte-service.

   In ons rente-overzicht ziet u welke geldverstrekkers op dit moment de beste leenrente bieden. Uw specifieke vraag, kunt u vervolgens aan de door u gekozen geldverstekker voorleggen.

   Met vriendelijke groet, Roel van Oirschot (FX.nl)

   Beantwoorden

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop donderdag om 09:00.
Bel direct