Klantenbeoordeling 9.7/10

Een leuke en nuttige Open Huizen Dag (tips)

Zaterdag 28 maart is het Open Huizen Dag. Je kunt dan van 11:00 uur tot 15:00 uur woningen bezichtigen zonder een afspraak te maken. Met onze tips maak je er een leuke en nuttige dag van.

Je financiële mogelijkheden

Voor je begint met zoeken naar je droomhuis, wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen. Bereken hier de maximale hypotheek op basis van je inkomen.
 

Gratis telefonisch oriëntatiegesprekStel je vragen + eerste berekening mogelijkheden >


Stel een wensenlijst op

Het is belangrijk dat je weet wat je wilt. Stel daarom vooraf een wensenlijst op, met bijvoorbeeld het aantal slaapkamers, de ligging (winkels, scholen, parkeergelegenheid).

Oriënteer je op geschikte woningen

Via huizensites als Funda en Jaap kun je zoeken naar huizen die passen bij je wensen en je financiële mogelijkheden.

Plan je route

Ga je verschillende huizen bezoeken? Plan dan vooraf de route. Ga niet te veel huizen bekijken en stel een maximum aan je tijd in een woning. Tijdens het oriënteren en de rit naar de woning, kun je de omgeving verkennen. Let op: niet elk huis is de hele dag open.


Eerste indruk

Vertrouw op je eerste indruk. Heb je geen goed gevoel bij de woning, blijf dan niet te lang. Of blijf juist langer wanneer het klikt. Stoor je niet aan meerdere kijkers. Je kunt altijd een afspraak maken om op een ander moment terug te komen.

Extra aandacht

Bedenk vooraf waar je tijdens de bezichtiging extra aandacht aan wilt besteden, bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Denk vooraf na over de vragen die je belangrijk vindt om te stellen aan de huidige bewoners. Dit is je kans!

Droomhuis gezien?

Als je je droomhuis hebt gezien, dan is dit het moment om over de financiering na te denken. Bekijk hier alvast de laagste hypotheekrente van dit moment en vraag een hypotheekofferte aan.

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop vrijdag om 09:00.
Bel direct