Klantenbeoordeling 8.2/10

Eindelijk een verhoging van de spaarrente

Nu de spaarrente elke maand daalt, kunnen we eindelijk eens een verhoging melden. De renteverhoging komt van Bigbank die daarmee de nummer 1 positie inneemt.


Spaarrente verhoogd

Per vandaag heeft Bigbank haar spaarrente verhoogd. De rente voor de verschillende deposito spaarrekeningen stijgen met 10 tot 15 basispunten. Met de renteverhoging neemt Bigbank de nummer 1 positie in voor deposito sparen, waaronder populaire looptijd van 1 jaar.

Spaarrente tijdelijk vast zetten

Nu de spaarrente laag is en nog wel even laag blijft (lees onze spaarrente verwachting), kan het interessant zijn om spaargeld tijdelijk vast te zetten. Banken geven hiervoor een hogere spaarrente. Dit is mooi meegenomen als je het spaargeld tijdelijk niet nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook een deel van je spaargeld vastzetten in een deposito. Dit is juist verstandig omdat je altijd een financiële buffer nodig hebt.

Deposito-specialist

Bigbank is een internetbank die is gespecialiseerd in het aanbieden van deposito’s. De bank is in 1992 opgericht in Estland en is sinds 2012 in Nederland actief. De deposito’s vallen onder het Estse garantiestelsel. Deze is in lijn met de Europese Unie waardoor een bedrag van 100.000 euro per klant gegarandeerd is. Lees meer over sparen in het buitenland: waar moet je op letten

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop woensdag om 09:00.
Bel direct