Klantenbeoordeling 9.7/10

Geld lenen in 2018? Deze leningen krijgen 5 sterren.

Wil je geld lenen? Lees dit eerst. Elk jaar vergelijkt MoneyView consumptieve kredieten op prijs en voorwaarden. Welke leningen krijgen 5 sterren in 2018?

De beste leningen van 2018

Wil je in 2018 een lening afsluiten? Ook dit jaar beoordeelt MoneyView consumptieve kredieten in Nederland op prijs en kwaliteit. Op dit moment zijn 13 kredietverstrekkers actief welke samen 46 leningen aanbieden. 3 leningen zijn niet in het onderzoek meegenomen omdat ze een looptijd hebben van meer dan 10 jaar. Welke leningen krijgen in 2018 vijf sterren?

De goedkoopste lening voor jou?Vergelijk alle kredietverstrekkers >

5-sterren leningen op basis van prijs

Bij de beoordeling zijn de gemiddelde rentes vergeleken voor een lening van € 5.000,-, € 10.000,-, € 25.000,- en € 50.000,-. De volgende leningen kregen daarbij 5 sterren en scoren dus het beste op prijs:


Persoonlijke lening

Doorlopend krediet

5-sterren leningen op basis van voorwaarden

Voor de beoordeling van de voorwaarden zijn de leningen op meer dan 45 punten onderzocht. Daarbij moet u denken aan een lage minimaal leenbedrag, hoge maximale leeftijd en een standaard overlijdensrisicodekking. De volgende leningen hebben de ruimste voorwaarden en krijgen dus 5 sterren.

Persoonlijke lening

Doorlopend krediet

Goedkoop lenen of ruime voorwaarden

Ook dit jaar is er opnieuw een duidelijk verschil tussen de beste aanbieders op prijs en voorwaarden. Voor de laagste prijs moet je bij de leen-specialisten zijn. Dit zijn DEFAM en Freo, maar ook Interbank en Findio.

Voor ruime voorwaarden kun je terecht bij de traditionele banken, bijvoorbeeld op lenen latere leeftijd of voor een klein of juist groot leenbedrag. Hiervoor betaal je wel wat meer. Deze kredietverstrekker staan onderaan het renteoverzicht. ABN AMRO is hierop de positieve uitzondering. De bank bewijst dat ruime voorwaarden én een concurrerende rente mogelijk zijn.

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Plaats een reactie

Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

Nu bereikbaar tot 18:00.
Bel direct