Klantenbeoordeling 10.0/10

Geld lenen om op vakantie te gaan

Steeds meer mensen lenen geld om op vakantie te gaan. Waar je vroeger vooral in het hoogseizoen op vakantie ging zijn er nu vaak het gehele jaar door mooie aanbiedingen. Men gaat dan ook onverwachts op vakantie. Hierdoor is het misschien fijn wat extra geld te lenen zodat je kunt profiteren van de vaak net wat goedkopere vakanties. Wij vertellen je de 3 meest voorkomende redenen om geld te lenen voor een vakantie.

1. Onverwachts hoge kosten

Het kan natuurlijk zo zijn dat er onverwachts iets gebeurd in huis wat veel geld gaat kosten.
Zo is er bijvoorbeeld net een lekkage ontstaan op het moment dat je eigenlijk een vakantie wilde boeken. Nu is veel van je vakantie- en spaargeld daar naartoe gegaan waardoor er even geen geld meer over is. Toch heb je hard gewerkt dit jaar en verdien je wel een vakantie. Geld lenen is dan een goede tijdelijke oplossing om toch te kunnen genieten van een welverdiende vakantie.


2. Vakantiegeld nog niet binnen

Binnenkort ontvang je je vakantiegeld, maar je hebt juist vandaag een reis naar Bali gezien voor een prikkie. Helaas heb je er nog niet genoeg geld voor, dus zal lenen voor nu een goede optie zijn. Wanneer je namelijk deze aanbieding laat schieten zal deze reis op een later moment 2000 euro zijn!! Dit wil je natuurlijk niet, daarom is geld lenen de ideale uitkomst voor het boeken van jouw droomreis.

3. Spaargeld heb je nu nodig

Goed nadenken over de bestedingen van je spaargeld is ontzettend belangrijk. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je je kinderen wilt helpen bij de aankoop van hun eerste huis of het doen van een studie. Ondanks dat het geld op deze manier aan een goed doel besteedt wordt brengt het voor jezelf enig nadeel met zich mee. Zo heb je bijvoorbeeld op dit moment even geen geld meer voor een vakantie. Toch wil je graag een klein reisje maken om even te kunnen ontspannen. Daarom is geld lenen een fijne oplossing.

Conclusie: Denk goed na als je geld gaat lenen. Een vakantie is heel erg belangrijk om even te ontspannen zodat je vol energie weer aan het werk kunt! Het lenen van geld is dan een fijne optie, maar je moet er zeker van zijn dat je het ook terug kunt betalen. Ga hier dan ook verstandig mee om.

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Lenen voor een auto

De goedkoopste lening voor een nieuwe auto.

Verbouwingslening

De voordeligste lening voor jouw verbouwing.

Goedkoopste lening

De goedkoopste leningen vind je hier.

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop donderdag om 09:00.
Bel direct