Klantenbeoordeling 8.2/10

Huis verkopen? Deze makelaar doet het gratis en 100% transparant

Wie zijn huis wil verkopen, klopt vaak aan bij een traditionele makelaar in de buurt. Dat betekent meestal dat je een stevige courtage betaalt en niet precies weet hoe het biedingsproces verloopt. Dat kan ook anders…

Een huis verkopen is voor veel mensen geen dagelijkse kost. Je vertrouwt daarom op een makelaar. Die heeft de kennis en onderhandelt de beste prijs voor je woning. Toch?

De praktijk is meestal iets anders. Je betaalt vaak een hoge courtage en het biedingsproces is niet erg transparant. Heb je nou echt het beste bod voor jouw woning gekregen?

Online biedplatform

De Gratis Makelaar brengt hier verandering in. Deze makelaar verkoopt jouw woning via een online biedplatform en werkt met een compleet ander verdienmodel. Voor jou als verkoper is de dienst dus én transparant én helemaal gratis.

Hoe werkt het?

Na deskundige bepaling van de verkoopprijs en het maken van professionele foto’s wordt jouw woning op Funda geplaatst. Er volgt nu een veilingperiode. Geïnteresseerden kunnen tijdens deze periode een bod uitbrengen via het biedplatform van De Gratis Makelaar. Dat gebeurt 100% transparant: iedereen ziet precies welke biedingen zijn uitgebracht.


Kopers kunnen een verbeterd bod uitbrengen nadat ze zijn overboden. Op deze manier krijg jij de beste opbrengst voor jouw woning. Voor bieders werkt dit zeer transparant. Ze weten precies wat ze moeten bieden om de woning wel te kopen.

(R)evolutie in de makelaardij

De Gratis Makelaar zorgt voor een (r)evolutie in de makelaardij. Inmiddels zijn al meer dan 1000 woningen via het platform verkocht. De voordelen op een rij:

  • Hoogste opbrengst voor je woning
  • 50% sneller verkocht
  • 100% transparante verkoopmethode
  • Verkoop zonder kosten

Meer informatie over De Gratis Makelaar >

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

Nu bereikbaar tot 21:00.
Bel direct