Klantenbeoordeling 7.7/10

Inspiratie voor het verbouwen van jouw huis? De leukste ideeën op social.

Misschien herken je het wel, je net gekochte huis heeft een stijl die toch niet helemaal je smaak is. De ruimte is perfect om er iets schitterends van te maken, maar waar begin je? Gelukkig kan social media je hierbij een handje bij helpen met de mooiste inspiratie.

Welke social media kanalen gebruiken?

Facebook groepen

Neem eens een kijkje op facebook bij verschillende make-over en inspiratie groepen. Facebook is een plek waar mensen graag hun net aangepakte huis met je delen. Of het nu gaat over een kleine verandering of een grote verbouwing, het wordt graag gedeeld. Er zijn verschillende groepen te vinden, zowel openbaar als privé. Je kunt hier volledig je eigen keuze in maken en bepalen waar jij bruikbare inspiratie uit kunt halen.

In deze groepen kun je natuurlijk ook je eigen inspiratie delen. Wanneer je zelf een verbouwing bent gestart kun jij deze ook delen in een groep. Zo ben jij ook een inspiratiebron voor anderen.


Instagram

Ook op Instagram zijn veel mogelijkheden om inspiratie voor een verbouwing of een make-over op te doen. Hier zijn verschillende accounts te vinden. Van accounts die je de prachtige resultaten van een verbouwing laten zien tot aan huizen met een stijl die niet bij iedereen past.

Zo is er bijvoorbeeld het account ‘interieurterreur’. Dit account laat je huizen zien die te koop staan van mensen met een wel erg uitgesproken stijl.

Dit account is misschien niet het juiste account voor je om inspiratie op te doen. Neem daarom eens een kijkje op het account ‘fundamakeovers’. Dit account laat je zien hoe mensen hun huis van boven tot onder hebben aangepakt. Daarnaast wordt er ook altijd bij vermeld hoeveel de waarde van het huis is gestegen na de verbouwing.


Zo is bijvoorbeeld de woning aan de Wildekamp 78 in Bennekom prachtig geworden. Het aantal vierkante meters van dit huis is na de verbouwing gestegen van 125m naar 150m. Hierdoor is ook de vraagprijs gestegen van 497.500 euro naar 729.500 euro.

Pinterest

Pinterest staat natuurlijk bekend om inspiratie ideeën. Ook hier kun je inspiratie vinden voor het verbouwen van jouw woning. Dit is het ideale platform om je ideeën te verzamelen en er een moodboard van te maken.

Ben je na het bezoeken van deze platformen en accounts helemaal geïnspireerd om met je eigen verbouwing aan de slag te gaan? Maar wil/kun je het niet geheel zelf bekostigen? Vraag dan vrijblijvend een lening voor de verbouwing aan. Zo maak je van jouw huis een echt droomhuis.

Lees meer over verbouwen:

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop maandag om 09:00.
Bel direct