Overslaan en naar de inhoud gaan

Lot Hypotheken: nieuwe prijsvechter voor hypotheekrente?

  Door: Roel 5193 keer gelezen
Lot Hypotheken: nieuwe prijsvechter voor hypotheekrente in 2020?

Vandaag is Lot Hypotheken gelanceerd. De nieuwkomer zorgt direct voor een record met 10 jaars hypotheekrente onder 1%. Een nieuwe prijsvechter voor hypotheken?

Lot Hypotheken gelanceerd met renterecord

De zakenbank NIBC lanceert vandaag het label Lot Hypotheken. Hoe kun je dat beter doen dan met een renterecord? De nieuwe geldverstrekker biedt als eerste een hypotheekrente 10 jaar vast onder 1% aan.

Je kunt nu bij Lot Hypotheken een 10 jaarshypotheek met NHG afsluiten tegen 0,99%.

Lot Hypotheken deelt laagste hypotheekrente met ABN AMRO

Lot Hypotheken is niet de eerste geldverstrekker met dit lage tarief. Eerder kwam ABN AMRO met een 10 jaarsrente van 0,99%. Deze rente is echter alleen verkrijgbaar in combinatie met huisbankkorting en duurzaamheidskorting. Bij Lot Hypotheken krijg je de rente direct en heeft daarmee wel degelijk een renterecord te pakken.

Ook bij andere rentevastperiodes biedt Lot Hypotheken een lage hypotheekrente. De nieuwe geldverstrekker positioneert zich ook in de top 3 voor 20 jaar vast, tussen ABN AMRO en Rabobank in!

Lot Hypotheken niet voor iedereen interessant

Bij de lage rente van Lot Hypotheken moet worden aangetekend dat het om gaat om NHG-rentes. De hypotheek moet dus binnen de normen van de garantie vallen. In 2020 geldt bijvoorbeeld een kostengrens 310.000 euro voor een NHG-Hypotheek.

Zonder NHG is een Lot hypotheek minder interessant. Hetzelfde geldt voor een aflossingsvrije hypotheek. Lot Hypotheken rekent, net als de meeste geldverstrekkers, een opslag op de hypotheekrente als je niet structureel aflost. In dat geval bieden andere geldverstrekkers een lagere rente.

Ook kun je bij Lot Hyptoheken geen variabele hypotheekrente of 30 jaar vast krijgen.

Lot Hypotheken biedt scherpe rente, maar voor een specifieke doelgroep. Bereken hier de laagste hypotheekrente voor jou.

Hypotheek Berekenen

Bereken hoeveel je kunt lenen.

Actuele hypotheekrente

Vergelijk alle hypotheekrentes.

Reageer op dit artikel

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.