Nieuwe aanbieder voor sparen in het buitenland

  Door: Roel 1162 keer gelezen
Nieuwe aanbieder voor sparen in het buitenland

Het aanbod voor sparen in het buitenland groeit. Via een nieuwe marktplaats voor sparen open je eenvoudig 1 of meer Europese spaarrekeningen.

Sparen in het buitenland eenvoudig

Met de lage spaarrente in Nederland is het interessant om ook eens over de grens te kijken voor een hoger rendement op je spaargeld. Dit is tegenwoordig heel eenvoudig. Via een marktplaats voor Europese spaarrekeningen spaar je eenvoudig bij een buitenlandse bank. Volledig online en in het Nederlands.

Nieuwe buitenlandse banken in het spaaroverzicht

Met de aansluiting van Raisin hebben we weer een aantal buitenlandse banken aan ons spaaroverzicht toegevoegd. Open nu 1 of meer spaarrekeningen in Oostenrijk, Tsjechië en Letland. Dit gaat als volgt:

  1. Open een rekening bij Raisin: vul het registratieformulier in, upload je ID-bewijs en voer een referentietransactie uit.
  2. Inloggen: zodra je gegevens geverifieerd zijn ontvang je de inloggegevens voor je persoonlijke Online Banking-omgeving.
  3. Begin met sparen: open 1 of meer spaarrekeningen en maak het gewenst spaarbedrag over.

Zet bijvoorbeeld een spaarbedrag van 20.000 euro voor 1 jaar vast bij BlueOrange Bank tegen rente van 1,10%. Extra: je ontvangt een welkomstbonus die kan oplopen tot € 100,-.

Eerder hebben we een soortgelijk initiatief van Savedo toegevoegd.

Is je spaargeld veilig?

Sparen in Europa betekent je bent beschermd in het geval van bankfaillisementen in overeenstemming met EU-richtlijnen. Je spaargeld is daarbij gedekt tot € 100.000 per klant en per bank. Het wettelijk depositogarantiestelsel heeft onder andere tot doel dat sparen in elk EU-land even veilig. En dus een ruimere keuze.

Bekijk hier het volledige spaaraanbod van Raisin.

Spaarrente

De hoogste spaarrente? Vergelijk alle rentes.

Deposito Sparen

Vergelijk alle deposito spaarrekeningen.

Reageer op dit artikel

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.