Klantenbeoordeling 8.2/10

Spaarrekeningen WestlandUtrecht overgenomen

WestlandUtrecht biedt geen spaarrekeningen meer aan. De bestaande rekeningen zijn per 1 juli overgenomen door Nationale Nederlanden. De nieuwe spaarbank biedt direct de hoogste spaarrente.


WestlandUtrecht profileerde zich de afgelopen maanden sterk door een hoge spaarrente te bieden. Nationale Nederlanden neemt dit stokje enthousiast (bekijk de aanbieding van Nationale Nederlanden).

De klanten van WestlandUtrecht zijn inmiddels op de hoogte gebracht over het samengaan met Nationale Nederlanden. Wie nu op de website van WestlandUtrecht zoekt naar een spaarrekening wordt direct doorverwezen naar Nationale Nederlanden.

Zo is WestlandUtrecht weer terug wat het ooit was, een hypotheekbank. Dit begon bij de bankencrisis 1982, toen is de bank gered door Nationale Nederlanden en is het onderdeel geworden van de ING-groep. Toen de ING-groep in 1998 zelf gered moest worden is afgesproken om een aantal onderdelen af te stoten. De spaar-, leen- en beleggingsactiviteit zijn nu overgenomen door Nationale Nederlanden. WestlandUtrecht blijft enkel nog de hypotheekportefeuille beheren.
 

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

Nu bereikbaar tot 21:00.
Bel direct