Klantenbeoordeling 9.7/10

Vergelijk verzekeringen voor het beste aanbod

De laagste premie is voor veel mensen de reden om voor een verzekering te kiezen. Een verzekering moet echter ook bij je passen. Zo kies je de goedkoopste verzekering die bij je past.

Lage premie het belangrijkste

De prijs is nog altijd de belangrijkste reden om te kiezen voor een bepaalde aanbieder. Vergeet echter niet om naar de voorwaarden te kijken. Wanneer je onverhoopt een schade wil verhalen, dan wil je natuurlijk niet dat niet of niet volledig lukt.

"Met onze slimme modules kies je de verzekering die bij je past, uiteraard met de laagste premie."


De verzekering die bij je past

De hoogte van de premie wordt grotendeels bepaald door het risico van de verzekeraar en het verzekerde bedrag. Bij een autoverzekering is dit bijvoorbeeld het aantal schadevrije jaren (risico) en de nieuwwaarde van de auto (dekking).

Om ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent, hebben we best veel informatie van je nodig. Deze informatie gaat over jezelf en hetgeen je wilt verzekeren. Door onze uitgebreide vragenlijst kunnen we garanderen dat de verzekering bij je past. Op basis van je gegevens vergelijken we vervolgens alle verzekeraars voor het beste aanbod.

Vergelijk onze lage premies eens met de huidige premie voor uw schade verzekeringen, bijvoorbeeld:

 

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Praat mee over "Vergelijk verzekeringen voor het beste aanbod".

  1. Prima inleidende tekst gebruikt, “de goedkoopste verzekering die bij je past”. Niet het standaard geneuzel van de klant centraal, of klantvriendelijk….nee: de klant als startpunt!
    Het lijkt mij een goede ontwikkeling, wanneer klanten eerst naar hun behoeftes gevraagd worden en daarna alle verzekeringen te zien zijn die MATCHEN, waarna de klant op prijs kan sorteren. Ik heb de inboedelverzekering ingevuld en vind helaas, dat de vragen nog niet tot een echte configuratie leiden. Met het aanbod “uitgebreid” wordt niet duidelijk welke items verzekerd zijn……..zoals bij voorbeeld de vraag, of inbraak zonder braaksporen nu wél of niet is meeverzekerd. Het is juist de ontbrekende informatie die klanten die láter claimen het recht geven om verzekeraars als “schurken” te mogen betitelen, omdat er andere verwachtingen gewekt zijn bij de verzekeringsnemer.
    Goed voorbeeld van vragenstellen mét informatie is het belastingformulier dat we zojuist hebben ingevuld. Bijna waterdicht geconcipieerd.

    Beantwoorden

Plaats een reactie


Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop woensdag om 09:00.
Bel direct