Klantenbeoordeling 9.7/10

Legale voorkennis om andere beleggers te slim af te zijn

Met ‘legale voorkennis’ kun je andere beleggers te slim af zijn. Lees hoe je je kennis direct kunt omzetten in actie.

Een belegger is altijd op zoek naar manieren om andere beleggers te slim af te zijn. Weet je meer, dan kun je hierop inspelen en zo winst maken of verlies beperken. De illegale praktijk van voorkennis is daarom verleidelijk. Je gebruikt dan ongeoorloofde kennis die andere beleggers niet hebben. Er bestaat echter ook zoiets als legale voorkennis.


Dit werkt als volgt.

  • Veel bedrijven maken hun winstcijfers buiten de reguliere handelstijden bekend. Daarmee willen ze voorkomen dat de beurskoers beïnvloed wordt. Dit is openbare informatie.
  • Bij negatieve cijfers wil je misschien je aandeel verkopen, of juist op een laag moment instappen. Omdat het nabeurs is, kan niet elke belegger direct handelen.
  • Als je zorgt dat jij wel kunt handelen, ben je een grote groep beleggers te slim af. Legale voorkennis dus.

Onze beleggingspartner Today’s biedt de mogelijkheid om ook voor- en nabeurs te handelen. Zowel voor beginnende en voor gevorderde beleggers bieden ze een geschikt handelsplatform.

In Amerika wordt steeds vaker buiten beurs gehandeld. Het is dan ook onbegrijpelijk dat grootbanken als ABN AMRO en specialisten als Binck en Alex dit niet aanbieden. Zorg dat jij bij de winnaars hoort en start met beleggen bij Today’s.

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Eerste woning kopen?

Ontdek de mogelijkheden voor starters.

Aflossingsvrij

Bereken jouw mogelijkheden met een aflossingsvrije hypotheek

Overwaarde opnemen?

Bereken nu vrijblijvend jouw mogelijkheden.

Praat mee over "Legale voorkennis om andere beleggers te slim af te zijn".

    • Beste Hans, het zorgt inderdaad voor extra concurentie voor de 'standaard-belegger'. Voor- en nabeurs handelen is echter alleen mogelijk op de Amerikaanse beurs. Met vriendelijke groet, Roel (FX.nl)

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Een complete hypotheekvergelijking?

Wij vergelijken méér dan 670 hypotheken.

040 311 60 22

Nu bereikbaar tot 21:00.
Bel direct