Geld lenen, de goedkoopste leningen vergelijken en direct een lening aanvragen op FX.nl

1000 euro lenen? Let op!

Wil je 1000 euro lenen? Let dan goed op waar je de lening sluit. Bij kleine leenbedragen heb je al snel te maken met een zogenaamd flitskrediet. Dit zijn korte leningen, maar wel tegen een torenhoge rente.

Gelukkig zijn er manieren om 1000 euro te lenen zonder te veel te betalen. Stel jezelf echter eerst de vraag: is de aankoop uitstellen en sparen een optie? Anders dan bij geld lenen, kost dit je namelijk niets extra.

€ 1000,- lenen zonder teveel te betalen

Op FX.nl vind je enkel leningen van integere kredietverstekkers. Daarbij is het minimale leenbedrag € 1.500,-. Misschien heb je nog bestaande leningen die je kunt samenvoegen tot 1 lening. Het oversluiten van dure leningen zoals postorder kredieten kan een aanzienlijk rentevoordeel opleveren.

Kies je voor een doorlopend krediet dan heb je tot dat bedrag extra bestedingsruimte. Daarbij kun je zelf bepalen hoeveel je opneemt en aflost. Je kunt dus ook maar 1000 lenen. Je betaalt enkel rente over het openstaande bedrag.

De leenrente van een doorlopend krediet is lager als de genoemde flitskredieten, maar ook als rood staan, credit card, en postorderkredieten. Toch kun je net zo flexibel in geld opnemen en aflossen. Een interessant alternatief als je 1000 euro wilt lenen.

Bekijk hieronder het leenaanbod bij kleine leenbedragen.

 

Santander consumenten krediet